Escut Ajuntament

Agenda
Dimarts, 19 de maig de 2009  -  8 h vespre
Sessió informativa Vacances en Pau 2009
Cartell colònies nens sahrauís

Ja fa més de 10 anys que l'Ajuntament de Sant Celoni organitza les colònies d'infants sahrauís al nostre municipi. Enguany comencen la primera setmana de juliol i finalitzen la primera de setembre. Les famílies acollidores conviuen amb l'infant amb el suport de l'ajuntament, que ofereix beques a les activitats d'estiu 2009; l'ABS que els fa una revisió mèdica completa i un odontòleg i un oftalmòleg privats que els fan una revisió gratuïta de la seva especialitat.

Amb aquesta acció es fomenta l'apropament del poble sahrauí al nostre país,es realitza un intercanvi cultural entre els infants sahrauís i els catalans i es dóna suport al procés d'independència i llibertat del seu poble.

El Sàhara va ser colònia espanyola fins l'any 1975 quan, a partir d'un acord tripartit entre Espanya, Marroc i Mauritània, va ser cedit a aquests dos darrers països. Des de llavors, el poble sahrauí viu exiliat, refugiat al sud d'Argèlia esperant un procés de pau i d'autodeterminació llargament reivindicat i en unes condicions de vida extremes.

Aquesta és una iniciativa de la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS) que duen a terme molts ajuntaments de Catalunya i Andorra simultàniament.


INFORMA-TE'N I INSCRIU-T'HI ABANS DEL 22 DE MAIG

Sessió informativa oberta a tothom
Més informació al telèfon 93 864 12 12 (de 9 a 14 h)

Lloc: Àrea de Comunitat (Santa Fe, 52, 2n)
Adreça: Carrer Santa Fe, 52
Ho organitza: Coordinadora catalana d'ajuntaments solidaris amb el poble sahrauí