Escut Ajuntament

21/05/2009

Dia mundial sense tabacDel 26 al 31 de maig, una exposició a Can Ramis i el dijous 28 una taula informativa a l'entrada del CAP, actes per conscienciar a la ciutadania dels efectes nocius del tabac.

El CAP, l'Hospital de Sant Celoni i l'Ajuntament organitzen una campanya per tal de conscienciar a la ciutadania dels efectes nocius del tabac i de l'addicció que genera.

El 28 de maig, a l'entrada del CAP hi haurà una taula informativa on s'hi podrà trobar material informatiu i es realitzaran cooximetries per saber la quantitat de CO (monòxid de carboni) que es té quan respirem. També s'ha organitzat un concurs de dibuix per als nois i noies de 2n d'ESO dels centres educatius del municipi, que seran exposats al CAP. Es premiaran 4 dibuixos: el més creatiu, el més elaborat, el més original i el que transmeti un missatge més saludable.

Del 26 al 31 de maig, l'Ajuntament ha programat una exposició sobre el tabac: La Visió de Yukiyú a Can Ramis. Es basa en la història de dos esperits del poble taí que ensenyen l'evolució occidental a través de la història del tabac, des d'un ús com a planta sagrada fins a esdevenir una màquina de fer diners i malalties. Està dissenyada per a tots els públics, però en especial per a l'alumnat de primer cicle d'ESO.