Turisme

Escut Ajuntament de Sant Celoni

TURISME

Documents
Documents - Area Turisme - Desenvolupament - Web de turisme - pag. 26480Imprimir

El nostre compromís amb la sostenibilitat

"Biosphere és un sistema de certificacions als equipaments i les destinacions per garantir un equilibri adequat a llarg termini entre les dimensions econòmica, socio-cultural i mediambiental d'una destinació, reportant beneficis significatius per a la pròpia entitat, la societat i el medi ambient. [...]"

www.biospheretourism.com

L'any 2015 l'ONU va aprovar l'Agenda 2030 sobre Desenvolupament Sostenible, una oportunitat per a millorar la vida de tothom. L'Agenda compta amb 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, que inclou accions directament relacionades amb la lluita contra el canvi climàtic, la defensa del medi ambient i altres aspectes relacionats amb la conservació del medi natural però també d'altres com la lluita per aconseguir la igualtat entre dones i homes,  el disseny de nous espais de covivència més sostenibles, el foment i conservació de la cultura,...

Els 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) amb els quals treballem per fer la nostra destinació més sostenible són aquests:

17 ODS
 • La nostra missió

  La nostra missió és gestionar l’Oficina de Turisme de Sant Celoni garantint la màxima qualitat i eficiència en l’atenció al públic, tant extern com intern, dins d’un marc de sostenibilitat.
 • La nostra visió

  Volem ser una organització:

  - Amb esperit de servei, oberta i propera a la societat, que genera confiança.
  - Basada en el coneixement, amb una cultura estimulant i un equip humà cohesionat i compromès.
  - Basada en l’eficiència i eficàcia d’un treball ben fet.
 • Els nostres valors

  Els nostres principals valors són:

  - Orientació al client: descobrim, entenem i consolidem les necessitats dels nostres clients, establin unes relacions honestes, sinceres, amb un tractament proper i respectuós.
  - Respecte al Medi ambient: compromís amb el medi ambient, minimitzant l’impacte ambiental de les nostres actuacions i contribuint a la preservació i conservació de la biodiversitat en les nostres actuacions per difondre-la.
  - Respecte a les persones: s’aposta per unes relacions laborals adequades i estables, en un marc d’igualtat d’oportunitats.
  - Desenvolupament: afavorim el desenvolupament de les persones mitjançant la cohesió, la col·laboració i el treball en equip.
  - Innovació i reserca: desenvolupar idees per a millorar el servei que donem a la societat i la innovació tecnològica.
  - Integritat: A través d’un comportament honest, digne i ètic, que generi confiança en la nostra corporació sobre la base de la transparència en la gestió i en la comunicació que transmetem als nostres grups d’interès.
  - Transparència: capacitat de comunicar i informar de manera sincera i veraç qui som, què fem i el per què,  generant confiança, credibilitat i reputació entre els diferents grups d'interès.
  - Servei a la societat: compromís per cobrir les necessitats i conèixer les expectatives de la societat.
  - Credibilitat: complim la nostra paraula.
 • Turisme responsable

Turisme responsable