Ajuntament de Sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25  |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71

Localització Cercar Facebook Twitter Instagram

El nostre compromís amb la sostenibilitat

"Biosphere és un sistema de certificacions als equipaments i les destinacions per garantir un equilibri adequat a llarg termini entre les dimensions econòmica, socio-cultural i mediambiental d'una destinació, reportant beneficis significatius per a la pròpia entitat, la societat i el medi ambient. [...]"

www.biospheretourism.com

L'any 2015 l'ONU va aprovar l'Agenda 2030 sobre Desenvolupament Sostenible, una oportunitat per a millorar la vida de tothom. L'Agenda compta amb 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, que inclou accions directament relacionades amb la lluita contra el canvi climàtic, la defensa del medi ambient i altres aspectes relacionats amb la conservació del medi natural però també d'altres com la lluita per aconseguir la igualtat entre dones i homes,  el disseny de nous espais de covivència més sostenibles, el foment i conservació de la cultura,...

Els 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) amb els quals treballem per fer la nostra destinació més sostenible són aquests:

17 ODS
  • La nostra missió

    La nostra missió és gestionar l’Oficina de Turisme de Sant Celoni garantint la màxima qualitat i eficiència en l’atenció al públic, tant extern com intern, dins d’un marc de sostenibilitat.
  • La nostra visió

    Volem ser una organització:

    - Amb esperit de servei, oberta i propera a la societat, que genera confiança.
    - Basada en el coneixement, amb una cultura estimulant i un equip humà cohesionat i compromès.
    - Basada en l’eficiència i eficàcia d’un treball ben fet.
  • Els nostres valors

    Els nostres principals valors són:

    - Orientació al client: descobrim, entenem i consolidem les necessitats dels nostres clients, establin unes relacions honestes, sinceres, amb un tractament proper i respectuós.
    - Respecte al Medi ambient: compromís amb el medi ambient, minimitzant l’impacte ambiental de les nostres actuacions i contribuint a la preservació i conservació de la biodiversitat en les nostres actuacions per difondre-la.
    - Respecte a les persones: s’aposta per unes relacions laborals adequades i estables, en un marc d’igualtat d’oportunitats.
    - Desenvolupament: afavorim el desenvolupament de les persones mitjançant la cohesió, la col·laboració i el treball en equip.
    - Innovació i reserca: desenvolupar idees per a millorar el servei que donem a la societat i la innovació tecnològica.
    - Integritat: A través d’un comportament honest, digne i ètic, que generi confiança en la nostra corporació sobre la base de la transparència en la gestió i en la comunicació que transmetem als nostres grups d’interès.
    - Transparència: capacitat de comunicar i informar de manera sincera i veraç qui som, què fem i el per què,  generant confiança, credibilitat i reputació entre els diferents grups d'interès.
    - Servei a la societat: compromís per cobrir les necessitats i conèixer les expectatives de la societat.
    - Credibilitat: complim la nostra paraula.
  • Turisme responsable

Turisme responsable

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE

Ajuntament de sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25   |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71 | Contacta'ns
Pujar al principi de la pàgina