Escut Ajuntament

Inici   Cultura   Oficina de Català   CINC - Cicle de Cinema Infantil en Català
Documents
Programació febrer-març 2022

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Les sales OCINE de l'Altrium projecten cada dissabte a les 16 h una pel·lícula doblada al català d'entre una selecció de les pel·lícules infantils més exitoses de la temporada, a un preu únic de 4,50 € (petits i grans).

Programació:

Spacee Jam_Noves llegendes

5 de febrer
Space Jam: noves llegendes

L'estrella de l’NBA, LeBron James, queda atrapat amb el seu fill, Dom, en un lloc estrany, un espai digital d’una força totpoderosa. Per tornar a casa i salvar el seu fill, el jugador de bàsquet unirà les seves forces amb Bugs Bunny i la resta de personatges dels Looney Tunes!

Upsss! 2 I ara on és Noè L'aventura continua

12 de febrer
Upsss! 2. I ara on és Noè?

A veure... he de rescatar els meus amics, reunir-me amb la meva família i salvar tota una colònia de la destrucció total! Que m’hi voleu acompanyar?

El nadó en cap_Negocis de família.

19 de febrer
El nadó en cap: negocis de família

Els germans Templeton ja són adults i s’han distanciat l’un de l’altre, però un nou nadó en cap, amb un enfocament capdavanter, està a punt d’inspirar-los un nou negoci de família...

Ron dona error

26 de febrer
Ron dona error

Ambientada en un món en què els robots han esdevingut els millors amics de la canalla, “Ron dona error” explica la història d’en Barney, un nen d’11 anys que descobreix que el seu amic robot no funciona perquè s’ha fet malbé durant el seu transport...

Canta! 2

5 de març
Canta! 2

En Buster i els seus amics han de convèncer l’estrella del rock, Clay Calloway, perquè formi part d’un nou espectacle! Ho aconseguiran?

 

Cartell