Inici / Cultura / Oficina de Català / CINC - Cicle de Cinema Infantil en Català

Programació octubre-novembre 2022

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Les sales OCINE de l'Altrium projecten cada dissabte a les 16 h una pel·lícula doblada al català d'entre una selecció de les pel·lícules infantils més exitoses de la temporada, a un preu únic de 4,50 € (petits i grans).

Programació:

ainbo

29 d'octubre
Ainbo: La guerrera de l’Amazones

La petita Ainbo viu a la selva amazònica. Un dia comença un viatge per salvar el seu poble del poder destructor de l’home blanc. L’acompanyen els seus dos guies espirituals: un armadillo i un tapir.

minions

5 de novembre
Minions: L’origen de Gru

Anys 70. En Gru creix en un barri residencial. És un fan incondicional d’un famós grup de dolents i té una idea: demostrar-los que és prou dolent per treballar amb ells! Per sort, té l’ajut dels seus fidels seguidors, els minions, que sempre estan disposats a escampar el caos!

supermascotes

12 de novembre
DC Lliga de Supermascotes

Superman i el seu gos, Krypto, comparteixen els mateixos superpoders i lluiten braç a braç contra el crim a Metròpolis. Quan segresten Superman i la resta de la Lliga de la Justícia, Krypto ha de convèncer unes mascotes del carrer perquè dominin els seus propis poders que acaben de descobrir i rescatin els superherois.

tadeo jones

19 de novembre
Tadeu Jones 3: La taula maragda

A en Tadeu li agradaria molt que els seus col·legues arqueòlegs l’acceptessin, però destrossa un sarcòfag i desencadena un conjur que posa en perill la vida dels seus amics! Només tindrà l’ajut de la Sara per acabar amb la maledicció de la mòmia...

animals

26 de novembre
El col·legi dels animals màgics

L'Ida és nova a la ciutat i ara és alumna de l’escola Winterstein. Un dia, la seva professora li presenta Mortimer Morrison, el qual viatja pel món a la recerca d’animals màgics...

 

Cartell

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina