Ajuntament de Sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25  |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71

Localització Cercar Facebook Twitter Instagram
19/02/2015

Rutes saludables

Programa d'Activitat Física, Esport i Salut (PAFES)

pafesAmb l'objectiu de lluitar contra el sedenterisme tot promovent l'activitat física de baixa intensitat, Sant Celoni i la Batllòria disposen de dos recorreguts dins el nucli urbà, el que es coneix com a rutes saludables. La creació d'aquestes rutes forma part del Programa d'Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) que impulsen conjuntament el Departament de Salut i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l'ajuntament.

El PAFES va destinat especialment a la població adulta, sedentària i amb factors de risc cardiovascular, a la qual el col·lectiu mèdic donarà consell sobre els beneficis de realitzar activitat física de forma regular i el prescriurà el tipus d'activitat física més adequat, en funció de les condicions físiques i de la patologia a tractar o prevenir.

PAFESEs té present que els itineraris tinguin un perfil variat, però mai amb pujades/baixades pronunciades, que siguin accessibles i segurs respecte el trànsit de vehicles, que transcorrin per llocs amb una certa presència de persones, que restin adequadament il·luminats (per si es volen fer quan encara és fosc), i, que passin per indrets paisatgísticament atractius i/o interessants.

 

 

PAFES Sant Celoni. Rutes Saludables de Sant Celoni (tríptic)PAFES La Batllòria. Ruta Saludable de la Batllòria (tríptic)
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE

Ajuntament de sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25   |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71 | Contacta'ns
Pujar al principi de la pàgina