Ajuntament de Sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25  |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71

Localització Cercar Facebook Twitter Instagram

El municipi de Sant Celoni està situat a l'extrem de llevant del Vallès Oriental, en contacte amb  la Selva i el Maresme, centrat per la vall mitjana de la Tordera. A mig camí entre Barcelona i Girona, esdevé un nucli estratègic en l'eix de comunicació més important de Catalunya amb Europa i és també portal privilegiat del Montseny i del Montnegre-Corredor, espais naturals de gran riquesa i bellesa paisatgística. Al bell mig de la conca de la Tordera, la vila es configura com el punt principal de referència del Baix Montseny, comarca natural poblada des de molt antic.

Per l'excepcional situació geogràfica de Sant Celoni és molt senzill arribar-hi,  ja sigui en vehicle propi com en transport públic. Les principals vies d'accés són l'autopista AP7 Barcelona - La Jonquera (sortida 11), la comarcal 35 Granollers - Hostalric i la línia de ferrocarril Barcelona - Port Bou.

Si voleu venir a Sant Celoni en transport públic podeu fer-ho amb tren així com amb autobús



Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE

Ajuntament de sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25  08470 Sant Celoni | Horari: dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h | Tel. 93 867 01 71 | Contacta'ns
Pujar al principi de la pàgina