Ajuntament de Sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25  |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71

Localització Cercar Facebook Twitter Instagram
27/04/2021

Sant Celoni rep el distintiu Biosphere de compromís amb la gestió turística sostenible

Sant Celoni és un dels primers municipis del Vallès Oriental en aconseguir el distintiu Biosphere, una certificació sobre la qualitat de la gestió turística impulsada per la Diputació de Barcelona que garanteix una millora continuada per equilibrar adequadament aspectes mediambientals, culturals, socials i econòmics, d'acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per les Nacions Unides l'any 2015.

Aquesta distinció es va atorgar el passat dia 16 d'abril en el transcurs de la Jornada de Turisme Vallès que se celebra anualment. A la trobada es van lliurar també els distintius Biosphere i Punts d'Informació Turística a empreses privades i ens públics de la comarca. Un total de seixanta-dues empreses i ens locals de la comarca van rebre algun dels dos distintius.

De Sant Celoni, van rebre el distintiu Biosphere la Casa de Colònies de Can Putxet (Daema Aventura) i l'Oficina de Turisme de Sant Celoni, que va renovar el que ja tenia de l'any passat. Per la seva banda, la Biblioteca l'Escorxador i la mateixa Oficina de Turisme han renovat també el seu distintiu com a Punt d'Informació Turística.

Al vídeo, el pallasso Tortell Poltrona lliura la distinció Biosphere a la casa de colònies de Can Putxet (Daema Aventura).

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE

Ajuntament de sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25   |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71 | Contacta'ns
Pujar al principi de la pàgina