Ajuntament de Sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25  |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71

Localització Cercar Facebook Twitter Instagram
17/05/2022

Sant Celoni reafirma el seu compromís per la sostenibilitat

Lliurament BiosphereEn línia amb l'aposta de l'Ajuntament de Sant Celoni per la millora en la gestió sostenible del territori, el mateix Ajuntament, juntament amb l'Oficina de Turisme i l'empresa Daema Aventura, han renovat aquest mes el compromís amb la sostenibilitat Biosphere. Alhora, altres empreses dedicades al sector turístic, com l'Hotel Suís i el Restaurant el Cruce, inicien aquest any el seu procés d'adhesió.

L'adhesió al compromís per la sostenibilitat Biosphere implica garantir un equilibri adequat a llarg termini entre les dimensions econòmica, sociocultural i mediambiental del seu territori. Podeu consultar el compromís Biosphere per la sostenibilitat a aquest enllaç.

CETSEn la mateixa línia, Sant Celoni ha participat en el 27è Fòrum Permanent de la CETS Montseny (Carta Europea de Turisme Sostenible), una eina de gestió que ajuda a les àrees protegides a millorar contínuament en el desenvolupament de l'activitat turística, tenint en compte les necessitats del medi ambient, la població i les empreses turístiques locals.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE

Ajuntament de sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25   |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71 | Contacta'ns
Pujar al principi de la pàgina