Turisme

17/05/2022

Lliurament BiosphereEn línia amb l'aposta de l'Ajuntament de Sant Celoni per la millora en la gestió sostenible del territori, el mateix Ajuntament, juntament amb l'Oficina de Turisme i l'empresa Daema Aventura, han renovat aquest mes el compromís amb la sostenibilitat Biosphere. Alhora, altres empreses dedicades al sector turístic, com l'Hotel Suís i el Restaurant el Cruce, inicien aquest any el seu procés d'adhesió.

L'adhesió al compromís per la sostenibilitat Biosphere implica garantir un equilibri adequat a llarg termini entre les dimensions econòmica, sociocultural i mediambiental del seu territori. Podeu consultar el compromís Biosphere per la sostenibilitat a aquest enllaç.

CETSEn la mateixa línia, Sant Celoni ha participat en el 27è Fòrum Permanent de la CETS Montseny (Carta Europea de Turisme Sostenible), una eina de gestió que ajuda a les àrees protegides a millorar contínuament en el desenvolupament de l'activitat turística, tenint en compte les necessitats del medi ambient, la població i les empreses turístiques locals.

Pujar al principi de la pàgina