Ajuntament de Sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25  |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71

Localització Cercar Facebook Twitter Instagram
13/03/2023

L'Hotel Suís rep el distintiu Biosphere de compromís amb la gestió turística sostenible

S'afegeix a Daema Aventura, l'Ajuntament de Sant Celoni i l'Oficina de Turisme, les altres empreses i entitats de la Vila que ja el tenen

biosphereL'Hotel Suís ha estat distingit amb el Compromís Biosphere, un distintiu que certifica el compromís d'establiments, empreses i entitats del sector turístic per treballar la sostenibilitat turística de la destinació. L'establiment celoní va rebre el distintiu en un acte celebrat la setmana passada a Parets del Vallès que va reunir a una representació del sector turístic del Vallès Oriental.

Biosphere Sustainable Lifestyle és una certificació impulsada per la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona que s'atorga a aquelles empreses i destinacions turístiques compromeses amb la gestió sostenible dels seus recursos i que garanteix la millora continuada per equilibrar adequadament aspectes mediambientals, culturals, socials i econòmics, d'acord amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. Per adquirir la Certificació Biosphere, les empreses i entitats han hagut de rebre formació, tallers de destinació i assessorament personalitzat, i han hagut d'acreditar el compliment d’aquest Pla d’acció i traçar un pla de millora.

Daema Aventura, l'Ajuntament de Sant Celoni i l'Oficina de Turisme són les altres empreses i entitats de la Vila que ja compten amb aquest distintiu.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE

Ajuntament de sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25   |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71 | Contacta'ns
Pujar al principi de la pàgina