Turisme

13/03/2023

S'afegeix a Daema Aventura, l'Ajuntament de Sant Celoni i l'Oficina de Turisme, les altres empreses i entitats de la Vila que ja el tenen

biosphereL'Hotel Suís ha estat distingit amb el Compromís Biosphere, un distintiu que certifica el compromís d'establiments, empreses i entitats del sector turístic per treballar la sostenibilitat turística de la destinació. L'establiment celoní va rebre el distintiu en un acte celebrat la setmana passada a Parets del Vallès que va reunir a una representació del sector turístic del Vallès Oriental.

Biosphere Sustainable Lifestyle és una certificació impulsada per la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona que s'atorga a aquelles empreses i destinacions turístiques compromeses amb la gestió sostenible dels seus recursos i que garanteix la millora continuada per equilibrar adequadament aspectes mediambientals, culturals, socials i econòmics, d'acord amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. Per adquirir la Certificació Biosphere, les empreses i entitats han hagut de rebre formació, tallers de destinació i assessorament personalitzat, i han hagut d'acreditar el compliment d’aquest Pla d’acció i traçar un pla de millora.

Daema Aventura, l'Ajuntament de Sant Celoni i l'Oficina de Turisme són les altres empreses i entitats de la Vila que ja compten amb aquest distintiu.

Pujar al principi de la pàgina