Oficina de Turisme | Can Ramis - Plaça de la Vila, 25 | 08470 Sant Celoni | Tel. 93 867 01 71
Mongeta del ganxet DOP | |
Peus de porc amb castanyes | |
Can Fabes |
El Baix Montseny gaudeix d'una cuina tradicional on predominen els ingredients de l'horta, la carn i els bolets que creixen al massís. Tot i això els nous referents de la cuina més innovadora també tenen lloc a molts dels restaurants de la comarca. El producte estrella de l'horta és, sense dubte, la mongeta del ganxet amb DOP, d'un gust suau i de gran cremositat. Entre les carns destaca la caça, com el senglar o les aus. Tot i això el porc és un element essencial en aquesta cuina, sobretot per a la fabricació d'embotits, com les múltiples variants de la botifarra, el fuet, la cansalada i el llom curat. D'altra banda el bosc ens aporta d'altres elements com els bolets, els cargols, les castanyes, herbes aromàtiques, etcètera.
On menjar? Restaurants | Cafeteries, frankfurts, bars...