Turisme

Cuina
Mongeta del Ganxet
Mongeta del ganxet DOP
peus-de-porc-amb-castanyes
Peus de porc amb castanyes
Can Fabes
Can Fabes

El Baix Montseny gaudeix d'una cuina tradicional on predominen els ingredients de l'horta, la carn i els bolets que creixen al massís. Tot i això els nous referents de la cuina més innovadora també tenen lloc a molts dels restaurants de la comarca. El producte estrella de l'horta és, sense dubte, la mongeta del ganxet amb DOP, d'un gust suau i de gran cremositat. Entre les carns destaca la caça, com el senglar o les aus. Tot i això el porc és un element essencial en aquesta cuina, sobretot per a la fabricació d'embotits, com les múltiples variants de la botifarra, el fuet, la cansalada i el llom curat. D'altra banda el bosc ens aporta d'altres elements com els bolets, els cargols, les castanyes, herbes aromàtiques, etcètera. 


 

On menjar? Restaurants | Cafeteries, frankfurts, bars...

Pujar al principi de la pŕgina