Ajuntament de Sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25  |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71

Localització Cercar Facebook Twitter Instagram

Comerç i fires

Carrer Major
Mercat municipal
mercat setmanal
El comerç local
Sant Celoni té un sector comercial competitiu i modern format per més de 300 establiments distribuïts arreu del municipi on s'hi pot trobar de tot: alimentació, equipament de la persona, equipament de la llar, oci i lleure, etc.
El principal eix comercial, que s'estén al llarg del carrer Major és, avui dia, una àmplia zona de vianants que ha esdevingut punt de trobada i de passeig per a celonins i gent d'arreu.

El Mercat municipal
El Mercat Municipal Sant Martí és una peça important dins la vida comercial del municipi. Situat al bell mig de la vila, disposa d'una oferta comercial variada i de qualitat que ofereixen les 22 parades de peix, conserves, carnisseria, xarcuteria, aviram, fruiteria, herboristeria, forn de pa, congelats, reparació de calçat, joieria, drogueria, etc. És un referent per als habitants de Sant Celoni i dels pobles veïns en la compra de producte fresc de qualitat.
A més per poder realitzar les compres amb plena tranquil·litat, el mercat municipal té a disposició dels seus clients un aparcament gratuït amb 39 places, en el mateix edifici.

El Mercat setmanal
El mercat setmanal té lloc tots els dimecres de l'any en ple centre de la vila. Documentat ja el 1157, durant els segles XVI i XVII va esdevenir un dels més concorreguts de Catalunya.
Avui en dia continua essent mercat de referència per a la gent dels pobles del Baix Montseny i fins i tot per a la gent de les comarques veïnes. La seva oferta, amb prop de 200 parades abasta alimentació, bestiar, equipament de la persona i equipament de la llar, entre d'altres.

 

 

Fira artesana Sant Martí
Fira artesana Sant Martí

Fira nadalenca l'Esperança
Fira nadalenca l'Esperança

Fires

 • Mercat de la Ganga (gener i juliol)
  Les botigues del carrer Anselm Clavé exposen el seu gènere a preus molt rebaixats dos cops l'any: un durant el període de rebaixes d'hivern i un altre durant les d'estiu. S'hi pot trobar moda, fotografia, sabates, joguines, bijuteria i articles de menjar entre molts d'altres.
 • Oh! fertes al carrer (febrer i agost)
  Ofertes dels articles de les botigues del carrer Anselm Clavé, organitzada per l'Associació de veïns i comerciants Anselm Clavé Centre. S'organitza dos cops l'any: al mes de febrer i al mes d'agost.
 • Sant Jordi (abril)
  La Plaça de la Vila s'omple durant tot el dia de parades de llibres i roses. Un conjunt d'activitats acompanyen aquesta diada festiva. 
 • Fira d'en Loni (juny)
  El primer dissabte de juny té lloc la Fira d'en Loni, una mostra de productes, serveis i activitats per a infants, joves i les seves famílies. Durant tot el dia es poden visitar els més de 70 estands de productes i serveis ben diferents (puericultura, alimentació i nutrició, moda tèxtil, higiene i salut, joguines, esports, mobiliari i decoració, activitats d'estiu, vacances familiars,...) repartits en 4 places a l'estil de 4 pavellons a cel obert: plaça Comte del Montseny, plaça de l'Església, plaça de la Vila i plaça del Bestiar. A més podreu participar en més de 30 tallers i activitats per a tots els gustos: inflables, trenet, laberint gegant, passeig amb carro, jocs gegants, passeig amb rucs, espai de jocs de taula moderns, desfilades, tallers,...     
 • Mostra de tapes (octubre)
  S'emmarca dins la programació de la Tardor Gastronòmica que se celebra durant el mes d'Octubre. El certamen gastronòmic gira entorn la cuina i els productes del Baix Montseny. A la mostra, ubicada a la Plaça de la Vila, el visitant podrà trobar les millors creacions culinàries dels restaurants i bars de Sant Celoni, a preus molt populars.
 • Fira Artesana de Sant Martí (novembre)
  La fira d'artesans, organitzada el segon cap de setmana de novembre per l'Ajuntament en col·laboració amb el col·lectiu d'artesans del Baix Montseny, s'ubica a la plaça de la Vila. Compta amb parades de bijuteria, perfums, artesania. També destaca la presència de demostracions d'oficis (forner, terrissaire, filadora, ferrer, cisteller…)
 • Fira de Nadal (desembre)
  Fira de productes nadalencs als carrers del centre, amb diverses activitats d'animació que se celebra el cap de setmana de la Puríssima. Aquest esdeveniment, amb més de 100 parades al carrer i que aplega més de 25.000 visitants, és una oportunitat per conèixer la varietat i la qualitat de l'oferta comercial de la vila i on trobareu tot allò que necessiteu per aquestes festes. Durant els dos dies de la Fira trobareu un amanit programa d'activitats pensat per als grans i per als més petits de la casa: taller de modelat de figures de pessebre, de maquillatge i pintura, demostracions d'elaboració de torrons, tastet d'infusions, animació infantil, desfilades, passejades amb poni i en carruatge, llits elàstics i jocs gegants, brou per a tothom,...
 • Fira Nadalenca de l'Esperança de la Batllòria (desembre)
  Aquesta fira s'emmarca dintre dels actes festius de la Festa Major d'Hivern (tercer cap de setmana de desembre) i té lloc durant tot el dia a la plaça de l'Església de La Batllòria. Hi trobareu parades nadalenques de botiguers locals, artesans del Baix Montseny i d'entitats del poble, entre d'altres.
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE

Ajuntament de sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25   |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71 | Contacta'ns
Pujar al principi de la pàgina