Ajuntament de Sant Celoni

Localització Cercar Facebook Instagram
18/03/2011

Amanida de l'hort

  • Tipus de recepta
    Amanides i plats freds
  • Temporada
    Estiu | Primavera | Tardor
  • Dificultat
    Molt fàcil
  • Cost
    Molt econòmic
  • Ingredients per a 4 persones
    Enciam i escarola, tomàquet, ceba, pebrot, pastanaga, cogombre, api, raves, oli, vinagre i sal
  • Elaboració
    Es talla tots a trocets i es posa en un vol gran. S'afegeix la sal, l'oli i el vinagre al gust
  • Observacions i suggeriments
    La sal, l'oli i el vinagre, per aquest ordre
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE
Pujar al principi de la pàgina