Horari
Matins: de dilluns a dissabte de 8 a 14 h
Tardes: dimarts i divendres de 17 a 20 h
Horari d'estiu
Matins: de dilluns a dissabte de 8 a 14 h
Tardes: divendres de 17 a 20 h (fins al 16 de juliol. A partir del 16, tancat)
Amb el suport de
Tot i que l´alimentació és una de les nostres necessitats bàsiques es fa cada cop més evident que no ens podem alimentar a qualsevol preu, sacrificant la nostra salut i la del medi ambient. La modernització de la producció agrícola i ramadera ha incrementat la productivitat i proporciona aliments suficients però amb un major consum d´energia, fertilitzants o pesticides, i generant més residus que contribueixen a degradar el medi ambient.
L'alimentació sostenible és aquella que és ecològicament viable (no destrueix el medi ambient), socialment viable (no malmet la cultura alimentària d'un indret) i econòmicament viable (té un preu just per al productor i per al consumidor), però que també garanteix la disponibilitat i l'accessibilitat a llarg termini dels aliments.