Horari
Matins: de dilluns a dissabte de 8 a 14 h
Tardes: dimarts i divendres de 17 a 20 h
Horari d'estiu
Matins: de dilluns a dissabte de 8 a 14 h
Tardes: divendres de 17 a 20 h (fins al 16 de juliol. A partir del 16, tancat)
Amb el suport de
Si vols preparar un plat de fruita tallada amb antelació i evitar que s'oxidi i s'enfosqueixi prova amb algun dels trucs que ara et proposem.
Disol una mica d'àcid cítric en aigua i amb l'ajuda d'un pinzell de cuina ruixa la barreja sobre la fruita, el gust de la llimona és tan suau diluït que no ho percebràs al menjar-la.
Una altra forma d'evitar l'oxidació és passar una rodanxa de llimona sense prémer per la fruita tallada.
També pots guardar-la d'un dia per un altre si un cop tallada la col•loques en un recipient d'alumini, ho tapes amb film de plàstic i ho guardes a la nevera.
De totes maneres, sempre que puguis menja la fruita acabada de tallar, conserva millor totes les seves propietats i vitamines.
Informació publicada el 31 de març de 2011 |