Dimarts, 4 d'octubre de 2022
OCTUBRE 2022Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Mes anteriorNOVEMBRE 2022Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Mes anteriorDESEMBRE 2022Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Mes anteriorGENER 2023
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Trucs de cuina
Trucs de cuina - Area Turisme - Desenvolupament - Mercat Municipal - pag. 7550Com cuinar correctament a la planxa
  • Com a primer pas, ens hem d´assegurar que la planxa estigui ben calenta abans de posar-hi cap aliment.
    Seguidament afegim un rajolí d´oli en una cara de l´aliment i posem aquesta cara en contacte amb la planxa calenta. Quan haguem de tombar l´aliment seguirem el mateix procediment.
    Els motius: si la planxa es ben calenta, en entrar en contacte l´aliment amb aquesta, tancarà els seus porus i evitarà la sortida d´aigua i nutrients cap a l´exterior; alhora en no sotmetre l´oli a un temps llarg a temperatures altes, evitem que es cremi i així aprofitem millor les seves propietats.

Informació publicada el 31 de març de 2011

Horari
Matins: de dilluns a dissabte de 8 a 14 h
Tardes: dimarts i divendres de 17 a 20 h

Horari d'estiu
Matins: de dilluns a dissabte de 8 a 14 h
Tardes: divendres de 17 a 20 h (fins al 16 de juliol. A partir del 16, tancat)


Localització
Carrerer


Amb el suport de
Logo Diputació Barcelona

Mercat de Sant Martí  |  Campins, 30  |  mercat.municipal@santceloni.cat  |  intranet