Inici / Cultura / Festes / Inscripcions a la Rua de Carnaval 2013

Per participar a la rua es pot fer individualment o amb comparsa. Les persones que vulguin participar a la rua individualment, sense formar part d'una comparsa, ho han de fer junt a la carrossa del rei Carnestoltes. No cal inscripció prèvia.

LES COMPARSES
Cada comparsa ha d'estar formada per 15 persones, com a mínim, i ha de tenir 2 responsables majors de 16 anys, un d'ells com a cap de comparsa.

  • L'Ajuntament aportarà:
    • 3 € per persona per finançar les despeses de les disfresses i dels guarniments de la comparsa, prèvia inscripció, un cop feta la rua i presentació dels justificants. Data de termini de presentació d'aquests justificants el 28 de febrer de 2013. Per tal de determinar la subvenció es comptaran els membres de la comparsa durant la rua.
    • 70 € per carrossa. S'entén per carrossa, un vehicle en el qual els membres de la comparsa puguin pujar al damunt, amb música i llums, com a mínim. Les mides màximes de les carrosses, per poder circular pels carrers són: 4 m. d'alçada, 2,50 m. d'amplada i 6 m. de llargada.
  • En el moment de la inscripció a la rua heu de saber:
    • El nombre de components de la comparsa, si portareu música i si  portareu carrossa.
    • Una adreça electrònica per possibles avisos o convocatòries.
    • El nom i telèfon de la persona que formarà part del jurat.
    Si voleu anar al ball haureu de pagar 5 € per persona. Fins a 7 anys, gratuït.
  • La concentració de comparses per participar a la rua serà dissabte, 9 de febrer, a les 5 de la tarda, al c. Esteve Cardelús, darrere la Biblioteca, entre les dues rotondes (la del c. Consolat de Mar i la del c. Pere Ferrer). És imprescindible que l'arribada a la concentració es faci per la rotonda del c. Consolat de Mar, per tal d'aparcar ordenadament les carrosses al llarg del c. Esteve Cardelús. Un cop a punt per sortir, les comparses ho aniran fent segons les indicacions de l'organització, i sortint per la rotonda del c. Pere Ferrer.
  • Recorregut de la rua: pg. Rectoria Vella, c. Torras i Bages, pl. de la Vila, c. Anselm Clavé, carretera Vella, c. Sant Martí, c. Major, pl. de l'Església (lloc on ha de marxar la carrossa o vehicle), c. Major i plaça de la Vila. A la Plaça de la Vila celebrarem el Fi de la Rua amb música per a tothom i lliurarem els premis del concurs de comparses.
  • Durant la rua les comparses sempre han d'anar endavant. Es penalitzarà les que es parin o provoquin retencions, traient-los vots.

 

EL XVII CONCURS DE COMPARSES

  • Hi haurà premis per la més original, la més animada i la més elaborada, amb 200 euros cadascuna. En cas d'empat es repartirà el premi. El jurat estarà format per un membre de cada comparsa inscrita i persones vinculades a les arts escèniques i visuals. La persona que formi part del jurat no participarà a la rua, sinó que amb la resta del jurat observarà i valorarà cada una de les comparses. A les 6 de la tarda els membres del jurat queden convocats a l'Ajuntament per explicar el funcionament de les votacions.
  • Els premis es lliuraran al finalitzar la rua, a la plaça de la Vila.

 

EL BALL DE CARNAVAL, al Pavelló

  • Preus:
    Components comparses:5 €
    Públic general: 8 €
    Menors fins a 7 anys: gratuït
  • Venda d'entrades:
    Comparses: del 28 de gener a l'1 de febrer a l'OAC. Pagament amb targeta.
    Públic en general: només es vendran el mateix dia al Pavelló
  • Horari de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, al Safareig
    De dilluns a divendres, de 8.30 h a 14.30
    Dilluns, dimecres i dijous de 17 a 20 h
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina