Dissabte, 21 de setembre de 2013  -  7 h tarda

Música i dansa: Notes per a uns versos

Actes a l'entorn de l'exposició T'enyorem, Miquel Martí i Pol. 10 anys sense tu

Xavier de PalauXavier de Palau
Músic i compositor de ment inquieta, innovador constant, sempre obert a la recerca de nous horitzons. Tot i la seva formació clàssica, utilitza les noves tecnologies que li permeten obrir diferents camps d’experimentació en música electrònica, principalment en composició algorísmica. Apassionat pel coneixement transversal, ha treballat la relació de la música amb altres disciplines com ara les matemàtiques, l’astronomia, la biologia, la imatge, la poesia i, fins i tot, la gastronomia.

Quim Bertran

Quim Bertran
Es presenta com un escultor sonor. El mou la necessitat vital d’esculpir les ones i els paràmetres del sintetitzador, per donar forma a les emocions i a tot el que li arriba a través dels sentits, per fer-ho més poètic i artesà. L’entusiasma experimentar amb el theremin per buscar la música perduda entre un cos físic i l’aire, sense barreres pel mig.

Aïda JordàAïda Jordà
Ballarina, professora i coreògrafa. Balla a la vida des de fa 10 anys. Organitzadora del Festival Internacional Anwar, es presenta com a arqueòloga d’expressions i emocions, fent recerca interior i en altres àmbits, per obrir portes i experimentar la vida i la dansa a través de la consciència.

Albert PonsAlbert Pons
Sóc de terra endíns, d’una terra aspra i alhora entranyable. Corbera d’Ebre és el meu poble. Actualment treballo a l’Institut Josep Brugulat, de Banyoles, però les meves beceroles a l’ensenyament secundari van ser al Baix Montseny de Sant Celoni. En el moment present estic a punt de jubilar-me.

Lloc: Església de Sant Martí de Pertegàs (Rectoria Vella)
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina