Inici / Medi Ambient i sostenibilitat / El soroll a Sant Celoni

La nova Ordenança reguladora del soroll i les vibracions de Sant Celoni va ser aprovada definitivament pel Ple de l'Ajuntament de 19 de juliol de 2012, va entrar en vigor el 23 d'agost de 2012, després de la seva publicació al BOPB del dia 13 d'agost de 2012.

La zonificació acústica de les zones urbanes i dels nuclis de població del terme municipal ve definida al Mapa de capacitat acústica de Sant Celoni (Memòria | Plànols), aprovat definitivament pel Ple de l'Ajuntament de 19 de juliol de 2012.

El Mapa de soroll de Sant Celoni reflecteix la situació acústica existent al municipi pel que fa als períodes diürn i nocturn, a partir d'un nombre representatiu de mesures de curta i llarga durada realitzades a diferents punts.

Amb l'objectiu de disminuir la contaminació acústica del municipi la Policia Local du a terme, programes de control del soroll de les motocicletes i els ciclomotors.

 

Quins són els límits de soroll que no s'haurien de superar?

Els annexos de la Llei 16/2002 i del Decret 176/2009 estableixen els límits i els objectius de qualitat aplicables a l'ambient exterior i interior, en funció dels diversos tipus d'emissor  (infraestructures, activitats i veïnatge, instal·lacions de tir, vehicles de motor i ciclomotors) i de la zonificació definida al Mapa de capacitat acústica. Podeu consultar aquesta legislació al Departament de Territori i Sostenibilitat.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina