Inici / Medi Ambient i sostenibilitat / Links i informacions complementàries

  • Consells eficiència energia comerços
    En un moment de recessió econòmica com l’actual i la nova liberalització i encariment del mercat energètic, els petits comerços de Sant Celoni veuen com qualsevol millora i estalvi econòmic els pot ser molt important. Una de les principals despeses econòmiques és el subministrament energètic que inclou l’electricitat, el gas i el gasoil.
    Algunes mesures amb cost mínim, amb inversions a cost 0 o petites inversions amb períodes de amortització reduïts podeu trobar-les en aquesta Guia de Mesures d’Estalvi Energètic al Comerç.
  • Estalvi energètic a les llars
    Saps com estalviar energia? Consells per estalviar energia a casa.
    Calculadora domèstica d’emissions de gasos d'efecte hivernacle
  • Auditoria consum energètic de la llar
    L'Auditoria del consum energètic de la llar permet fer un càlcul de la factura elèctrica d'una llar a partir del tipus i el temps de consum energètic de diferents elements de la casa (enllaç).
  • Avaluació equips ofimàtics
    L' Avaluació energètica del consum d'equips ofimàtics és un simulador que ha estat confeccionat en el marc del programa de la Unió Europea Energy Star per l'eficiència energètica dels equips ofimàtics.
  • 0 CO2-Ecodes
    El 0CO2-Ecodes et permet conèixer millor el canvi climàtic i a saber de quina manera hi contribueixes. També t'indiquen com pots reduir les teves emissions de gasos d'efecte hivernacle i a la vegada promoure un model de desenvolupament sostenible lliure d'emissions als països en vies de desenvolupament (enllaç).
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina