12/11/2013

Les Festes de Sant Martí 2013 es clouen amb una gran participació

Excel·lent acollida de les activitats culturals i festives, i especialment del actes sobre la memòria històrica

Festes de Sant Martí 2013Els actes vinculats a les Jornades de la Memòria Històrica van tenir una excel·lent acollida. A la primera sessió de la jornada es va omplir la sala Bernat Martorell de gom a gom, també es va omplir la sala petita de l'Ateneu amb l'obra L'Abanderat i va ser molt emotiu i bonic l'acte al cementiri amb la reposició de la placa en record de totes les persones de Sant Celoni que van morir o patir a causa de la Guerra Civil. 

La presentació de l'escultura Portes del Montseny de Josep Plandiura, obra guanyadora del Concurs Museu Urbà 2012, també va anar molt bé i es va anunciar que durant les festes de Sant Jordi es farà la passejada de l'itinerari de les escultures del municipi. 

Festes de Sant Martí 2013Les activitats de carrer també van ser molt concorregudes i participades. Cal destacar el cercavila de gegants amb la participació de la colla de geganters de Sant Celoni i totes les escoles del municipi on cada cop hi ha més pares, mares i alumnes engrescats en el món geganter. La Fira artesana, les danses del món de Passaltpas, la xaranga de Callabarjaula, l'esmorzar popular, animació infantil i els inflables també van omplir la plaça de la Vila.

 

Àlbum de fotos

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina