Inici / Formació / Cursos subvencionats de Certificat de Professionalitat. FOAP

L'Ajuntament de Sant Celoni és una entitat acreditada en el Registre d'Entitats de Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya

Els cursos de Certificat de Professionalitat són cursos totalment gratuïts, subvencionats per al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i que es troben dins la convocatòria del FOAP.

Adreçats, prioritariament, a persones en situació d'atur (DONO) i en modalitat de Certificat de Professionalitat, que acredita a la persona per al desenvolupament professional.


 Requisits d'accés per a participar el els cursos de formació:

  • Certificats de professionalitat de nivell 1: no s'exigeixen requisits acadèmics ni professionals previs.
  • Certificats de professionalitat de nivell 2: Títol de GESO o Graduat Escolar o equivalent o haver superat un certificat de nivell 1 de la mateixa família professional.
  • Certificats de professionalitat de nivell 3: Títol de Batxillerat o equivalent o haver superat un certificat de nivell 2 de la mateixa família professional.

 * Els participants als cursos han de cumplir els requisits d'accés marcats per el Servei d'Ocupació de Catalunya per accedir als cursos.

Enguany, l'Ajuntament de Sant Celoni ha sol·licitat una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per a impartir aquestes formacíons (pendents d'atorgament):

* El formulari de pre-inscripció, no garanteix, en cap cas, la reserva de plaça. 

Ajuda'ns a millorar. Clica aquí per a fer-nos suggeriments, propostes o tot allò que vulguis comentar respecte els cursos de Formació Ocupacional.

 

logo geneneralitatSOClogo Ministeri
Logo FSELogo Sant Celoni

 


Certificat ISO 9001

 

 

 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina