Inici / Política de privacitat

En virtut d'allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals que ens faciliteu, quedaran incorporats i seran tractades en els fitxers titularitat de l'Ajuntament de Sant Celoni, amb la finalitat de poder atendre la vostra petició i donar el servei sol·licitat; tanmateix, per mantenir-vos informats, inclús per mitjans electrònics, sobre qüestions relatives a l'activitat de l'ens i els seus serveis.

Alhora, us informem de la possibilitat d'exercir, en qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a oac@santceloni.cat o per mitjà d'escrit dirigit al c. Campins, 24 (08470) Sant Celoni.

Les vostres dades també s'incorporaran a un fitxer gestionat per l'empresa 4 TIQUETS, SL,  com a encarregat del tractament de les dades personals facilitades i la qual podrà comunicar-se amb vosaltres per qualsevol actuació necessària per al desenvolupament correcte del servei de ticketing (venda d'entrades on line i off line).

A continuació, trobareu les dades de 4 TIQUETS, SL, amb la que podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades personals.

4 TIQUETS, SL.
c. Sant Eudald, 20
Barcelona
NIF B65524605

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina