Seleccioneu un restaurant de la llista següent:
Pizzeria Angolo | El Rebost | ||
Pizzeria Ventidue | La Parra | ||
Aroma | La Llar | ||
El Cruce | Els Avets |
Programació de tardor A l'Ateneu 2014
Pizzeria Angolo
Ctra. Vella, 143
93 867 11 14
Primer a compartir
Segon a escollir
Beguda
Preu: 19 €
Pizzeria Ventidue
Ramis, 22
93 848 54 44
Primer a compartir
Pasta o pizza
Beguda i cafè
Preu: 19 €
Aroma
Sant Joan, 33
93 867 46 38
Primers:
-Amanida amb pastanaga, poma, ametlles i iogurt a la menta
-Canapè de formatge de cabra, poma i pernil
Segons:
-Pernilets de pollastre amb prunes
-Mandonguilles amb bolets
-Calamars a la romana
Postres
Beguda, pa i cafè
Preu: 25 €
El Cruce
Ctra. C-35, km. 10
93 867 32 59
Aperitiu de benvinguda
Timbal de verdures de cultiu biodinàmic, patata, cruixent de papada de porc ibèric i ou ecològic potxat.
Caneló de pollastre de pagès d' Olzinelles, cremòs de llorer i nou de macadàmia.
Postres
Pa, aigua, vi de taula
Preu: 25 €
El Rebost
Sant Joan, 15
93 867 36 40
Primers:
-Amanida de quatre formatges i pinyons amb vinagreta de Parma
-Amanida de fruits secs i formatge fresc amb vinagreta de festuc*
-Amanida del mar (enciam, tonyina, salmó, tronc de marisc i gambes)*
-Gaspatxo amb entrebancs a banda
-Carpaccio de vedella amb formatge Parma*
-Carpaccio de bacallà amb olivada*
-Carpaccio de peu de porc amb encenalls de foie*
-Paté casolà amb torrades
-Canelons d’espinacs casolans
-Canelons de tonyina
-La “tostà” (torrada amb escalivada, tonyina i anxoves)*
-Pop a la gallega*
-Pastís de peu de porc amb reducció de vinagre de Mòdena*
Segons:
-Milfulls de patates i botifarra negra amb salsa de ceps*
-Caramel de pasta brie farcit de secreto ibèric i formatge de cabra
-Canelons de carn casolans
-Brotxeta de la casa a la brasa*
-Bistec de vedella a la brasa*
-Bistec de vedella amb salsa a triar*
-Magret d’ànec a la brasa o al Porto*
-Vedella guisada amb bolets*
-Cuixetes de pollastre guisades amb salsa de xocolata*
-Cuixa d’ànec a la taronja*
-Codillo de porc al forn*
-Risotto de ceps i formatge Parma*
-Canelons de peix casolans
-Risotto de calamars i la seva tinta*
-Lluç a la planxa
-Bacallà amb all i oli o samfaina*
Postres de la casa*
Vi de la casa, rosat o negre, aigua i cafè o tallat
Preu: 25 €
*Sense gluten
La Parra
Major, 137
93 867 02 20
Primers:
-Esqueixada de bacallà
-Amanida de llagostins, pinya i salsa rosa
-Amanida amb magret d’ànec brasejat, foie i fruits secs
-Salmorejo cordovès amb entrebancs de pernil i ou
-Escalivada (albergínia, pebrot, ceba, patata) amb anxoves
-Cloïsses a la marinera
-Sis croquetes casolanes (tres de pollastre i tres de bolets)
-Pasta fresca farcida de bolets amb salsa de ceps
-Musclos de roca al vapor amb romesco i maionesa a banda
-Canelons de peix i marisc gratinats
-Fideuà a la marinera
-Favetes i pèsols a la catalana
-Patates farcides de carn i gratinades
-Cargols guisats a l’estil del Montseny
Segons:
-Mig conill a la brasa
-Botifarra de foie amb bolets i patates al forn
-Cuixa d’ànec confitada amb salsa de taronja
-Llaminera amb salsa al pebre verd
-Secret de porc amb salsa de pernil ibèric
-Costelletes de cabrit a la milanesa
-Sèpia a la planxa
-Llom de tonyina fresca amb ceba confitada
-Lluç i cloïsses a la marinera
-Filet d’orada al forn amb patata i ceba
-Filet de bacallà amb fruits secs i mel
-Arròs negre de calamars i la seva tinta
Beguda i selecció de postres
Preu: 25 €
La Llar
Jacint Verdaguer, 5
93 867 53 77
Primers:
-Sopa
-Amanida catalana
-Canelons
Segons:
-Pollastre
-Galta
-Botifarra
Pa i una beguda per persona
Postres o cafè
Preu: 25 €
Els Avets
Major, 63
93 867 04 07
Pica-pica:
-Croquetes
-Calamars a la romana
-Assortit de formatges
-Musclos al vapor
-Gambeta de costa saltejada
Postres, beguda i cafè
Preu: 25 €