12/02/2015

A Sant Celoni, tot a punt pel Carnaval i el Ball de Gitanes

13 comparses amb més de 600 participants a les Rua. Ball de disfresses a partir de les 11 de la nit al Pavelló amb The Magictones i DJ Estirabec

carnaval 2015

Del 13 al 20 de febrer Sant Celoni celebrarà les festes de Carnaval i el ball de gitanes. Durant aquesta setmana,  les escoles de la vila preparen disfresses i rua per participar en festes i cercaviles el proper divendres 13 de febrer.


13 comparses amb més de 600 participants a les Rua de Sant Celoni

El dissabte 14, a  partir de les 7 de la tarda, al c. Major (entre ctra. Vella i c. Santa Tecla)  hi haurà la concentració de comparses per sortir en cercavila a partir de 2/4 de 8 del vespre. L'itinerari serà ctra. Vella, c. Sant Martí, pl. Comte del Montseny, c. Campins, c. Abat Oliba, c. Santa Fe, c. Torras i Bages, pg. Rectoria Vella, c. Esteve Cardelús i pàrquing del pavelló.

A més de la comparsa del rei Carnestoltes, que iniciarà la rua amb el personatges dels Bocs i Cabres,  hi ha inscrites 13 comparses, una més que l'any passat, amb més de 600 participants. Les comparses que participaran a la rua són:

1. Rei Carnestoltes
2. Frozen
3. Pintors del món
4. Sister Act
5. Ocellots
6. Vet aquí una vegada...
7. Operación Cupido
8. Més ous que gallines.cat
9. L'ampa Soler i Star Wars
10. Els grumets
11. Xarlestorn
12. Arca de Noé
13. Submarinistes del Pallerola
14. Las que se corren con el dedo

A partir de les 9 del vespre, al Pavelló Municipal d'Esports 11 de setembre, hi haurà el sopar de Carnestoltes i el lliurament dels premis al  XIX Concurs de Comparses, amb premis a les comparses: la més original, la més animada, la més elaborada i la més votada.

 

Ball de disfresses a partir de les 11 de la nit al Pavelló amb The Magictones i DJ Estirabec

De les 11 de la nit i fins les 5 de la matinada, al Pavelló Ball de disfresses per a tothom amb la banda The Magictones, formada per: Karol Green (veu), Víctor Mirallas (veu, saxo tenor i clarinet), Pau Figueres (guitarra), Arnau Figueres (bateria), Adrià Gonzàlez (teclats) i Martín Laportilla (baix), amb música per ballar i versions. A partir de les 2/4 de 2, DJ Estirabec amb música pel jovent. Hi haurà servei de bar i de guarda-roba a càrrec de la colla de Diables de Sant Celoni.

Venda d'entrades anticipades (5 €) a la taquilla del Teatre Municipal Ateneu (ctra. Vella, 25) el dimecres 11 i dijous 12, de 6 a 8 del vespre, i el mateix dia a partir de les 11 de la nit al Pavelló.

Pels més petits, diumenge a la tarda, a partir de les 6 de la tarda al Teatre Municipal Ateneu, ball de disfresses infantil a càrrec de Pica Picarol.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina