Què és l'AMPA de l'EBM El Blauet?

L'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'Escola Bressol Municipal El Blauet és una part del centre que vehicula la relació entre les mares/pares i escola, així com promou la participació i col·laboració dels pares, dins les activitats de la comunitat educativa de l'escola bressol municipal.

L'AMPA és una associació sense cap ànim de lucre i oberta a tothom, que agrupa les mares i pares dels alumnes de l'escola bressol que voluntàriament així ho desitgen.

Què fem?
L'AMPA forma part del consell escolar i està en contacte constant amb la direcció de l'escola per solucionar o tractar temes que preocupin als pares. També participa en una sèrie d'iniciatives que recolzen i enriqueixen el bon funcionament de l'escola.

Actualment, l'AMPA col·labora en les festes de la Castanyada, Nadal (Caga tió), Carnestoltes, Sant Jordi i en preparar el final de curs (orles, festa d'animació i sopar), gegantons…

Podeu participar tant de forma directa formant part de l'associació, com de manera indirecta com a col·laboradors voluntaris a l'hora d'organitzar activitats.

 

Presentació AMPA El Blauet
Presentació AMPA El Blauet

       

Activitats AMPA El Blauet
Activitats AMPA El Blauet

 

Fes-te'n soci/a!

Per què fer-se soci/a?
Creiem que és molt important la implicació de tots els pares i mares, sense la col·laboració dels quals no seria possible endegar moltes coses que fins ara desenvolupa l'AMPA.

Com fer-se de l'AMPA?
Per fer-se soci/a de l'AMPA de l'EBM El Blauet cal omplir el full d'inscripció i lliurar-lo a la bústia de l'AMPA a l'entrada de l'Escola.

La quota de soci és de 22 €  per família com a quota anual (establerta per la FAPAC fa uns anys). Per ser socis tindreu interessants descomptes en activitats organitzades per l'AMPA.

Per a què s'utilitzen els diners de la quota?
Els diners que provenen de les quotes dels socis/es de l'AMPA s'utiltizen bàsicament per:

  • Els regals que es donen als nens i nenes de l'escola per Nadal (cagatió)
  • Els refrigeris a la Castanyada i al Carnestoltes
  • Activitat Sant Jordi
  • Contractar el grup d'animació musical de la festa de final de curs i sopar final de curs
  • Orles

A l'AMPA s'hi pot col·laborar de moltes maneres: en una activitat concreta, proposant tallers, dinamitzant reunions i trobades, etc.

Ser soci de l'AMPA no significa aportar el 100% del teu temps lliure és, simplement, una manera d'entendre l'escola. Us podeu fer socis/sòcies en qualsevol moment del curs escolar.

Participa-hi!!

Gegants de l'AMPA El Blauet

Colla de gegants de l'AMPA del Blauet Els vostres nens somien amb els gegants? Sabeu que l'escola te colla gegantera? Doncs sí, tenim colla gegantera al Blauet! Som una colla molt trempada i animada i ens ho passem d'allò més bé!

Si us voleu animar a compartir les sortides amb la Cuca, en Miquelet i tots nosaltres, poseu-vos en contacte amb l'AMPA enviant-nos un correu electrònic a ampadelblauet@gmail.com i us avisarem quan preparem alguna sortida.

 


 

Contactar amb l'AMPA

Pots posar-te en contacte amb l'AMPA enviant-nos un correu electrònic a ampadelblauet@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina