Inici / Comerç / Jornada tècnica

I Setmana Bosc i Societat

Setmana Bosc CartellEls boscos. On som, i cap on anem
Dijous, 1 d'octubre de 2015, de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 18.10 h
Sala Bernat Martorell de Can Ramis (Plaça de la Vila, 25).

 

Presentació
Catalunya compta amb una riquesa forestal més que notable tant pel que refereix a superfície com pel que fa a diversitat d'hàbitats i espècies que hi són representades. Els boscos representen una font de riquesa remarcable proveint-nos d'energia, aigua, aliments i molts altres béns i serveis.

Els usos i gestió del bosc són posats en qüestió contínuament pels diversos valors que la societat dóna als espais forestals. Silvicultura, espais naturals, recerca, activitat forestal,  conservació, turisme, economia, serveis ambientals... Volem apropar les diferents percepcions entorn als boscos i les seves funcions creant un espai de debat i reflexió a partir de les intervencions de diferents experts  en matèria de coneixement científic i tecnològic, comunicació, divulgació i professionals de la gestió i els treballs forestals.

La jornada s'estructura en dos blocs temàtics pensats per obrir punts de reflexió i debat entorn el present i perspectives de futur dels boscos.

A qui s'adreça
Aquesta jornada s'adreça a persones que treballin o que estiguin interessades en els camps de la recerca i la gestió forestal i del coneixement del bosc, així com, als interessats en la divulgació i la comunicació ambiental.

Assistència gratuïta prèvia inscripció a www.baixmontseny.net/setmana

 

Programa de la Jornada (pdf)

I Setmana Bosc i Societat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina