Dijous, 18 de febrer de 2016  -  2/4 de 9 vespre

Xerrada: Els deixem créixer? amb Josep Mombiela

II Cicle de xerrades per a pares i mares

xerrades pares i maresEls infants ens reclamen la seva autonomia des de ben petits, fent les primeres passes per explorar el món. Fer-se grans suposa una sèrie d’obligacions i responsabilitats que no tots els infants accepten de la mateixa forma: col·laborar en les feines de casa, ser responsable de fer els deures d’escola, portar l’agenda al dia… Paral.lelament, a vegades els mares i pares sobreprotegim els nostres infants i no els deixem créixer, sobreprotegir és desprotegir.

Els infants necessiten referents fiables per imitar durant els primers dotze anys de la seva vida. L'acció, els fets i les vivències han de prevaldre per sobre del llenguatge.

Aquesta xerrada estarà conduïda pel Dr. Josep Mombiela Sanz, llicenciat en Medicina i Cirurgia, diplomat en Acupuntura i en Shiatshu i fundador de l’Instituto Médico el Desarrolllo Infantil. Mombiela parlarà de la tendència dels pares i mares a sobreprotegir els infants i les repercussions negatives que això pot tenir en el seu desenvolupament maduratiu.

 

2n Cicle de xerrades per a pares i mares

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Organitza: AMPA Josep Pallerola i Roca
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina