Divendres, 18 de novembre de 2016  -  2/4 d'11 nit

Concert de Clementina

Activitats de La Jaima Art

Clementina - La Jaima Art

Clementina és un nou grup catalanomexicà fruit d'una trobada casual al metro. El seu single Darrere del Vent acaba de sortir a la llum, així com la campanya de micromecenatge per finançar el seu primer disc.

Tothom sap que al metro de Barcelona hi poden passar moltes coses, fins i tot començar un grup de música! Un dia qualsevol el Carlos va entrar en un vagó de metro. Anava amb la guitarra i va seure al costat de la Gina, que tocava l'ukulele i cantussejava per passar l'estona. Pipipipip! Les portes són a punt de tancar-se -Tens Facebook?-, diu el Carlos, -Sí! Gina Margarit!- Això va iniciar la col·laboració d'aquests dos desconeguts. L'un, mexicà establert a la capital catalana; l'altra, catalana establerta a les muntanyes del Montseny. Després d'un any de solcar més vagons de tren, somiar desperts i fer molta feina, tenen 9 temes esperant sortir! El bosc, la platja, el sol, la pluja i el vent... són elements naturals presents al llarg del disc, que recrea viatges inquiets, personals i fantasiosos.

El single Darrere del vent, acaba de sortir sota el segell discogràfic Right Here Right Now (RHRN). La revista Enderrock n'ha parlat a la seva web i a partir del 12 d'octubre estarà disponible a totes les plataformes de música digital (Spotify, iTunes, Youtube, Apple Music, etc), així com a Ritmonet. Clementina també té entre mans una campanya de micromecenatge a Verkami (http://vkm.is/clementina) per finançar el disc, que sortirà el febrer del 2017. Entre les recompenses del Verkami hi ha la descàrrega anticipada del disc digital, el disc amb il·lustracions fetes a mà per la Gina, entre les quals la portada del disc; concerts acústics, sigui a casa o en un local d'una colla de gent, i un sopar catalanomexicà.

Els membres del grup: Carlos Montfort és ex-alumne de Berklee i ha tocat al costat d'artistes de renom com Lila Downs, Sílvia Pérez Cruz o Blaumut, entre altres. Gina Margarit ha estat anys a l'estranger on ha col·laborat en diversos projectes com a cantant i narradora oral.

Lloc: La Jaima Art
Organitza: LaJaima Art
Preu: Taquilla Inversa
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina