Dissabte, 29 d'octubre de 2016  -  11 h nit

Concert: Yahi

Activitats de La Jaima Art

Yahi

Yahi és una banda de post-rock psicodèlic del Vallès Oriental formada l'any 2009. És l'evolució natural de Miyahi, una banda de garage rock formada el 2002. Canvis en la formació i a l'hora d'enfocar el procés creatiu de les cançons, les sensacions a transmetre i l'idioma de les lletres, van portar el grup a començar la nova etapa.

El seu primer disc Ultramar (2009, Arkada Records) va ser enregistrat als estudis Ultramarinos Costa Brava i produït per Santi Garcia. Hi trobem un enigmàtic viatge de 57 minuts per diferents paratges musicals on les fronteres entre el temes es desdibuixen entre els 10 tracks del CD. És un disc pensat per ser escoltat en l'ordre exposat, per tal de gaudir al màxim de la seva essència, sensacions i ambients on ens portarà. Hi apareixen col·laboradors de luxe com Joan Colomo, Alex Rivera (Éter) o Pau Fulleda (Muzak, Quasar), entre d'altres.

La banda està a punt d'editar el seu segon disc, anomenat Menhirs, enregistrat i produït també per Santi Garcia. En directe combinen moments de màxima intensitat amb pinzellades de la calma més absoluta.

Yahi el formen Albert Manils (bateria), Joan Gerard Torredeflot (veu, baix, violí), Òscar Òdena (guitarra) i Toni Feliu (veu, guitarra)'

Lloc: La Jaima Art
Organitza: La Jaima Art
Preu: Taquilla Inversa
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina