Diumenge, 4 de desembre de 2016  -  7 h matí

Ruta dels Senders del 1714, Etapa 10 (Bagà-Gósol)

Activitats del CESC

Arriba la última etapa de la primera temporada de la ruta dels Senders del 1714, aquesta etapa coincideix amb el GR 107 (camí dels Bons Homes) i el GR 150

Comencem la ruta al poble de Bagà, concretament al barri de Sant Roc, agafem una pista asfaltada i passem pel càmping Bastareny i la Central Hidroelèctrica de Pendís.

Comencen a pujar per la vall de del Bastareny, passem sobre el pont de Patola des d'on podem veure la torre de Faia o de Santa Magdalena. Tot seguit arribem a la Font Nostra amb un toll d'aigua abundós. Seguim la pista que ens porta a la masia del Puig de Baga, amb la seva Ermita de Sant Martí del Puig que val la pena visitar.

Després de passar pel collet de Murcurols, anem pujant en direcció Coll de Bena creuant el torrent de Prat de Rei i el torrent de Clot de Faves, un cop al coll de Bena trobarem la Font Vella. Agafem la pista de la dreta que ens porta a l'àrea d'esbarjo, Font i coll de la Bauma. Seguim la pista del Coll de la Bauma al Colell tot creuant el torrent de Comabona, estem als peus del Comabona.

Passem per la Font Cerdana i el coll de Font Cerdana i anem pujant fins a arribar al punt més alt de l'etapa, el Coll de Torn (1915 m) amb bones vistes de la vall de Gresolet i laparet nord del Pedraforca. Anem baixant tot passant pel coll de les Bassotes amb la seva Font. Arribem al Colell, agafem el camí que baixa passant per la Font de la Roca i creuant el torrent de la Coma dels Carners.

Arribem a l'àrea de lleure de la Font Terrers i agafem el camí dels Gosolans fins a arribar a Gósol, final de la desena i última etapa de la primera temporada de la ruta dels Senders del 1714.

NOTA: la possibilitat de fer l'opció curta la oferirem la setmana abans de la sortida ja que depèn del lloc de recollida de l'autocar.

Fitxer Acrobat-PDF de (110.4kB)

Fitxer: 193_1612_1701_PROVA_12_13.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 110.4 kB

Lloc: Plaça Comte del Montseny
Organitza: Izmet Serra i Mònica Lop
Preu: Socis 13 €. No Socis 20 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina