Dissabte, 6 de maig de 2017  -  2/4 d'11 nit (*també 07-05-2017)

Concert: Nakany Kante

Activitats de La Jaima Art

Nakany Kante

Nakany Kante és original de Guinea Conakry, de la ciutat de Siguiri, que fa frontera amb Mali, al costat del rii Níger. Va arribar a Espanya en 2009 i de seguida va tenir contacte amb músics de Barcelona, va començar a actuar amb algunes bandes, fins que va arribar el cicle Diversons, amb el qual va fer mes de 25 concerts per tota Espanya amb la seva pròpia banda; aquest va ser l'empenta definitiva per gravar el seu primer disc, Saramaya, (Slow Walk Music 2014).

El seu primer treball és una clara aposta per un estil que barreja la música tradicional mandinga amb el pop. Nakany va passejar el seu primer disc per França, Anglaterra, Àustria i Guinea Conakry, per festivals com Rototom, Jazz and the City (Au.), Festival Mandengue (Fr.), Mercat de Música Vica de Vic, Fimpt, Mes i Mes Festival, Fusió Contemporània, etc.

Ha compartit nit amb Toumani Diabaté en el Festival Periférias, va ser convidada a la Vilette de París per Oumou Sangaré i també per Lucy Duran i Toby Green a SOAS University of London.

Lloc: La Jaima Art
Data: 6 de maig de 2017 fins al 7 de maig de 2017
Durada: 90 min.
Organitza: La Jaima Art
Preu: 5 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina