Dissabte, 1 d'abril de 2017  -  2/4 d'11 nit

Concert: Kwame

Activitats de La Jaima Art

John Kwame Adzraku, Kwame, va néixer a Ghana en 1958 i en 1977 amb 19 anys funda la seva primera banda, City Brothers Band, formada per músics de Ghana que practicava diversos estils: Funk, Afro-Beat, High Life, Reggae, Makoussa... El 1980 es desplaça a Nigèria on forma la banda The Super Ashantis Band amb els qui publica el seu primer treball discogràfic, Waterproof, on tocava la bateria.

Després de tres anys amb aquesta banda rep una oferta de la Zebs Band International, banda de prestigi a tota Nigèria amb la qual faria gires per diversos països d'Àfrica com Camerun, Congo, Níger, Costa d'Ivori, Togo, Benín, Senegal, Líbia, Txad i d'altres. El 1992 grava amb una nova banda, Akumamba, l'àlbum Africa Democracy. Arran d'aquest treball aconsegueix un contracte amb un important promotor d'Alemanya durant 6 anys per actuar en diferents països de tot Europa, arribant l'estiu de 2003 a Barcelona.

Un cop instal·lat a Barcelona, Kwame decideix dur a terme el seu propi projecte musical on plasmar totes les experiències i estils musicals que ha anat aprenent al llarg dels anys: Kwame AfroVibes.

Estil: Makossa, Afrobeat, Hi-Life, Afropop, Soukouss, Reggae...

Lloc: La Jaima Art
Durada: 90 min.
Organitza: La Jaima Art
Preu: Taquilla Inversa, Aportació mínima 5€
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina