20/04/2017

El web de Sant Celoni renova la Menció InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

Només 93 webs dels 948 municipis catalans, aconsegueixen l'aprovat, entre ells Sant Celoni que compleix el 87% dels indicadors de transparència

recollida menció InfoparticipaL'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu va rebre ahir dimecres 19 d'abril de mans de l'equip avaluador del Segell InfoParticipa una Menció que acredita la qualitat i la transparència de la informació continguda al web municipal www.santceloni.cat. L'acte va tenir lloc al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, seu del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP), l'organisme que elabora el Mapa Infoparticipa en el qual s'avalua les bones pràctiques de la comunicació pública dels ens locals, i que atorga cada any un reconeixement a aquells que han excel·lit en aquest objectiu.

foto família menció inforparticipaEnguany, dels 948 municipis catalans avaluats, 93 webs aconsegueixen l'aprovat repartits en tres categories segons el grau d'acompliment d'una bateria d'indicadors: 10 ajuntaments han rebut un Reconeixement, 6 han rebut una Menció, i 77 han rebut el Segell, que distingeix als que tenen un més alt grau de compliment. A més, s'han atorgat guardons als webs de cinc Consells Comarcals i, per primer cop, a tres de les quatre Diputacions.

Els 52 indicadors que s'utilitzen per avaluar la transparència dels webs dels ens locals s'agrupen en cinc àrees temàtiques: informació sobre els representants polítics, sobre la gestió dels recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions...), sobre el municipi, sobre l'activitat administrativa, i eines per a la participació ciutadana. El web municipal compleix 45 dels 52 indicadors, gairebé el 87%.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina