13/03/2018

Fora excuses, i reciclem com cal: arriba el nou vídeo dels Supermonts

A Sant Celoni reciclem un 31,4 % de les escombraries que generem. Estem millorant, però queda molt camí per córrer!

La generació de residus està lligada a la forma de vida en l'actual societat. L'adequada gestió i eliminació de la brossa ha esdevingut un problema. Muntanyes de deixalles derivades de productes de curta durada i d'envasos i embalatges, causen efectes negatius a l'entorn de les ciutats i poden perjudicar la salut de les persones.

Per evitar el creixement dels abocadors i el malbaratament dels recursos naturals cal que Reduïm, Reutilitzem i Reciclem els residus produïts.

Cal recordar que l'ordre d'aquestes paraules no és arbitrari: si no podem evitar produir residus, intentem reutilitzar el material que ens sobra, i si no podem reutilitzar-lo, intentem reciclar-lo abans de llençar-lo al rebuig. I no valen les excuses que de vegades posem per no reciclar correctament: que si "els camions d'escombraries ho barregen tot", que si "no vindrà d'un", o que si "jo ja pago impostos, que recicli l'administració"; tots falsos i insostenibles. Els Supermonts ho tenen clar: "Deixem enrere les excuses i reciclem més i millor, perquè és molt més fàcil del que ens pensem!".

 

Podeu trobar més informació a:

superherois

Croada contra l'incivisme - Pàgina dels Supermonts
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina