Inici / Educació / Escola Bressol Municipal "El Blauet" / Mug cake de poma i canyella

Foto de https://www.el-boulevard.com/detalle-blog/mug-cake-manzana-canela-receta-facil/

Ingredients:

  • Un ou
  • Una cullerada d’oli de girasol
  • Dues cullerades de llet
  • Una cullerada de sucre (podeu substituir-lo per fructosa o estèvia)
  • Sis cullerades de farina
  • 1/4 culleradeta de llevat en pols (només una punteta)
  • 1/4de poma
  • Un pessic de canyella

Voleu preparar un berenar o un esmorzar saludable, boníssim i fàcil de fer amb mainada? Dit  fet! Una mena de pa de pessic dins d’una tassa i cuit al microones.

Preparació:
Foto de https://www.el-boulevard.com/detalle-blog/mug-cake-manzana-canela-receta-facil/En un bol dipositeu l’ou, la llet i l’oli, bateu-ho tot plegat fins a aconseguir una barreja homogènia. (ho podeu batre en la mateixa tassa, però en fer-ho amb infants els serà més fàcil l'opció del bol)
Afegiu el sucre o substitut i barregeu bé.
Anem incorporant de mica en mica la farina, el llevat i la canyella (aquesta última és opcional, no li poseu si no us agrada) per tal de barrejar-ho bé.
Pelem i tallem a daus petits la poma, l'incorporem a la massa i tornem a barrejar bé.
Un cop ben barrejada, aboquem la massa en una tassa apta per anar al microones i programem 1 minut a màxima potència.
Passat aquest temps, comprovem si està cuit. Ho podem fer clavant un escuradents. Si trobem que encara li falta un xic; programem 30 segons més, a la mateixa potencia, i tornem a comprovar-ho.
És millor que passat el primer minut aneu fent de 30 en 30 segons per evitar que se us quedi massa sec. (Ja se sap que cada microones és un món).

Sobretot vigileu no cremar-vos en treure la tassa del microones, deixeu-la temperar un minutet o dos i a gaudir d’un berenar o esmorzar ben curiós.
BON PROFIT!!!!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina