foto de Marian López     foto de Marian López

Una recepta apta a partir dels 6 mesos (sempre que estiguin introduïts tots els ingredients)

Ingredients (per 4 persones):

  • 2 ous
  • 100gr de polpa de mango
  • 3 culleretes de pasta de dàtils*
  • 100ml Oli de Girasol
  • 150gr de farina de blat          
  • 1 cullereta de llevat

Encenem el forn i el posem a una temperatura de 180ºC, calor a dalt i a baix i sense ventilador. Mentrestant barregem  els ous, el mango, la pasta de dàtils i l’oli amb una batedora. Després incorporem la farina i el llevat i ho tornem a barrejar fins que tinguem una massa homogènia.

foto de Marian López

Preparem els motlles de les magdalenes a la safata del forn i els omplim 2/3 de la seva capacitat amb la massa. Les posem al forn durant uns 20-25 minuts. Per assegurar-nos que estan llestes les podem punxar amb un escuradents i comprovar si surt net.
Ara només ens queda esperar a que es refredin i ja les podem degustar! BON PROFIT!

Si no teniu motlles de magdalenes també ho podeu elaborar amb un motlle per a pastís.

*Pasta de dàtils: posem un grapat de dàtils (sense pinyol i sense sucre) en un bol. Bullim aigua i quan estigui ben calenta l'aboquem a sobre dels dàtils, la quantitat suficient per cobrir-los, durant 30 minuts. Passat aquest temps ho triturem. Ja tenim la pasta de dàtils (un bon endolcidor natural). Aquesta pasta de dàtils aguanta un parell de setmanes a la nevera.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina