Una recepta apta a partir dels 6 mesos (sempre que estiguin introduïts tots els ingredients)
Ingredients (per 4 persones):
Encenem el forn i el posem a una temperatura de 180ºC, calor a dalt i a baix i sense ventilador. Mentrestant barregem els ous, el mango, la pasta de dàtils i l’oli amb una batedora. Després incorporem la farina i el llevat i ho tornem a barrejar fins que tinguem una massa homogènia.
Preparem els motlles de les magdalenes a la safata del forn i els omplim 2/3 de la seva capacitat amb la massa. Les posem al forn durant uns 20-25 minuts. Per assegurar-nos que estan llestes les podem punxar amb un escuradents i comprovar si surt net.
Ara només ens queda esperar a que es refredin i ja les podem degustar! BON PROFIT!
Si no teniu motlles de magdalenes també ho podeu elaborar amb un motlle per a pastís.
*Pasta de dàtils: posem un grapat de dàtils (sense pinyol i sense sucre) en un bol. Bullim aigua i quan estigui ben calenta l'aboquem a sobre dels dàtils, la quantitat suficient per cobrir-los, durant 30 minuts. Passat aquest temps ho triturem. Ja tenim la pasta de dàtils (un bon endolcidor natural). Aquesta pasta de dàtils aguanta un parell de setmanes a la nevera.