Dissabte, 17 d'abril de 2021
ABRIL 2021Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Mes anteriorMAIG 2021Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Mes anteriorJUNY 2021Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Mes anteriorJULIOL 2021
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Inici   Educació   Escola Bressol Municipal "El Blauet"   Creps dolços i salats
Creps dolços i salats


imatge de Laia Saleta

Ingredients per la massa

  • 250 g de farina
  • 1/2 litre de llet
  • 3 ous
  • 30 g de mantega
  • sal

Ingredients per farcir

  • Sucre, melmelada, xocolata, sobrassada, formatge ratllat, mel, etc.

Per fer la massa de les creps, barregeu en un bol la llet, la mantega fosa, la sal, la farina i els ous, i poseu la barreja una estona a la nevera.
A continuació, unteu la paella amb una mica de mantega, poseu-hi una mica de la massa, escampeu-la bé per la paella i quan ja estigui una mica daurada, doneu-li la volta.
I ja per acabar, farciu les creps de tots aquests ingredients i enrotlleu-les com si fossin una truita.

Bon Profit !

(recepta extreta de https://www.ccma.cat/tv3/cuines/recepta/creps-al-gust-dels-nens/)

 
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat