imatge de Laia Saleta

Ingredients per la massa

  • 250 g de farina
  • 1/2 litre de llet
  • 3 ous
  • 30 g de mantega
  • sal

Ingredients per farcir

  • Sucre, melmelada, xocolata, sobrassada, formatge ratllat, mel, etc.

Per fer la massa de les creps, barregeu en un bol la llet, la mantega fosa, la sal, la farina i els ous, i poseu la barreja una estona a la nevera.
A continuació, unteu la paella amb una mica de mantega, poseu-hi una mica de la massa, escampeu-la bé per la paella i quan ja estigui una mica daurada, doneu-li la volta.
I ja per acabar, farciu les creps de tots aquests ingredients i enrotlleu-les com si fossin una truita.

Bon Profit !

(recepta extreta de https://www.ccma.cat/tv3/cuines/recepta/creps-al-gust-dels-nens/)

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina