Inici / Cultura / Festa Major de setembre 2024 / Matí Boig Confitat

Enlloc d'un matí boig tindrem una setmana boja! De dilluns 31 d'agost a divendres 4 de setembre es llençarà un repte als grups que s'hagin apuntat a l'activitat per tal que el puguin aconseguir en 12 hores. Les colles que es vulguin apuntar ho hauran de fer com sempre amb antelació de dilluns 17 d'agost a dimarts 25 d'agost. Els grups poden ser de 2 a 6 persones. A les inscripcions ens haureu de dir el nom del grup i per quina colla participeu, Senys, Negres o grup mixt.

Les colles participants rebran cada dia, a les 10 del matí, el repte a aconseguir que consistirà en fer un Tik Tok d'entre 30 segons i 1 minut de durada i que caldrà que enviïn abans de les 10 de la nit del mateix dia. El jurat valorarà que es vegin al Tik Tok, tots els elements que es demanin al repte diari (cada dia caldrà buscar un seguit d'objectes i muntar una mena d'escenografi a on es gravarà el Tik Tok), també valorarà que la música escollida lligui amb la temàtica del repte així com que la coreografi a sigui original i animada. És molt i molt important que tothom que surti al Tik Tok porti un mocador dels Senys o dels Negres lligat a un lloc ben visible (ja que així serà com puntuarem quants Senys i quants Negres han participat en aquell repte).

Cada dia es publicarà el Tik Tok guanyador que serà la colla que haurà guanyat el repte d'aquell dia i que rebrà un premi que consistirà en un val de 100 €  per comprar als comerços  de Sant Celoni.

Dissabte 5 de setembre, al final de l'activitat “Desperta Sant Celoni amb en Pep Callau”, es donarà el resultat de qui ha guanyat el punt del Matí boig, que serà el de la modalitat de participació.

 

PUNTUACIÓ

Modalitat participació: 1 punt, a la colla que més participants del seu color portin el mocador Seny o Negre als Tik Tok que es vagin presentant al llarg de tota la setmana. En cas d'empat es donarà 0,5 punts per cada colla

 

PREMI

Es donarà un premi per dia la colla guanyadora del repte diari. El premi consistirà en un val per comprar als comerços de Sant Celoni.

 

Tornar a la pàgina del Corremonts 2020

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina