Divendres, 6 de novembre de 2020  -  6 h tarda

Bibliolab. Taller introductori d'escriptura biogràfica II

Cal inscripció prèvia. Activitat on-line

20201030 Bibliolab Taller escripturaLa història de la teva vida. A càrrec d'Óscar Sotillos

A tots, qui més qui menys, ens agrada llegir. I sovint hem somiat escriure també nosaltres, però la por al full en blanc ens impedeix posarnos-hi. Darrera d´aquesta por un dels principals arguments que juga en contra nostre és el de creure que no tenim res a dir.

De vegades pensem que hem de tenir una gran imaginació per poder escriure pretenent emular als grans autors de ficció. Però no cal fer ús d´una desmesurada fantasia per escriure una bona obra.

La vida està prou farcida de coses interessants com per inventar-ne de noves. No en va la realitat supera la ficció, i si tenim por de que aquesta realitat sigui massa ensopida li podem posar un toc personal. Recordem que llegim i escrivim per evadir-nos de la realitat, no per ser-ne fidels, o dit d´una altra manera: ‘se non é vero, é ben trobato´.

Al taller us proposarem fer servir escenes, capítols i anècdotes de la vostra vida per teixir un text. Segons el tipus de seqüència podreu adaptar-lo a un gènere literari o un altre: potser un micro relat, un conte o ... unes memòries?

S'oferiran propostes lúdiques per posar fil a l'agulla trencant les barreres inherents a la falta d'experiència.

Malgrat que el títol del taller proposa l´escriptura biogràfica, qualsevol persona que vulgui iniciar-se en l´art literari pot treureli profit. La història vital és un pou de relats, però els que vulguin fer servir la fantasia enlloc de la memòria com a font literària són també benvinguts.

2 sessions de 2 h.

Dies: 30/10 i 06/11

Hora: 18 h

Activitat per a adults. Activitat ON_LINE

Inscripcions a l'enllaç

Lloc: Sala d'actes Rectoria Vella
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina