Dilluns, 25 d'octubre de 2021
Inici   Reis als Jardins de la Rectoria Vella
Reis als Jardins de la Rectoria Vella

Ses Majestats canvien la ubicació del Campament Reial a l’aire lliure als jardins de la Rectoria Vella. En cas de pluja, es traslladarà a la pèrgola de l’IE Pallerola. La reserva de dia i hora que heu fet us servirà per les noves ubicacions. Recordeu portar el document de reserva de cita.

A les 20 h farem una connexió en directe amb Ses Majestats a través de l’Instagram de l’Ajuntament @ajuntamentsantceloni

Aprofitem per recordar-vos que és important que extremeu les mesures sanitàries per gaudir d’unes festes segures i plenes de màgia.

Per garantir la seguretat de tothom, la visita està organitzada per sol·licitar reserva d’entrada en franges de 30 minuts. A cada franja de 30 minuts passaran 6 unitats familiars a visitar cadascuna de Ses Majestats. Les unitats familiars hauran d’esperar el seu torn de visita a l’espai habilitat organitzat per garantir la distància entre unitats familiars. Ca que tots els majors de 6 anys accedeixin amb mascareta. Quan li toqui el seu torn, cada unitat familiar tindrà 5 minuts per visitar el Rei d’Orient corresponent. A la visita es mantindrà la distància de seguretat entre els infants i Ses Majestats i hi haurà indicat el lloc des d’on les famílies poden fer les fotografies. La sortida de l’espai es farà per un accés diferenciat al de l’entrada per evitar l'encreuament entre unitats familiars. Us preguem que seguiu en tot moment les indicacions de l’organització.

Cliqueu a un dels Reis de la llista per sol·licitar audiència reial.

 

Tornar a l'espai dels Reis d'Orient 2021

 
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat