Inici / Area Turisme / Cerca el Tió!

Activitat disponible del 4 al 26 de desembre

Uns tions molt entremaliats han baixat del Montseny i del Montnegre i s'han amagat pels carrers de Sant Celoni i la Batllòria.
En aquest plànol podràs veure les ubicacions aproximades dels tions amagats i amb ajuda de l'aplicació Scope (disponible a GooglePlay i a Apple Store) els podràs trobar a tots!

Cartell Cerca el Tió

Si trobes 5 dels 15 tions amagats, podràs participar en el sorteig de 3 vals de 50€ cada un per gastar als comerços de Sant Celoni i la Batllòria que participen en aquesta activitat.

 Què necessites per jugar a aquest joc:

- Descarrega-te l'app Scope.
- Buscar l'activitat Cerca el Tió.

Com participar en el sorteig:

- Fes una captura de pantalla de cada tió que trobis.
- Ves a l'Oficina de Turisme*, ensenya les teves captures i omple la butlleta de participació en el sorteig.
L'horari de l'oficina és:
Dimecres, dissabte i diumenge de 10h a 14h
Divendres i dissabte de 16h a 20h

* Els dies 4 i 5 de desembre es celebra la Fira de Nadal de Sant Celoni i l'Oficina de Turisme es trasllada a la Pl 1 d'Octubre. Les butlletes es podran omplir allà.
Els dies 24, 25 i 26 de desembre l'oficina romandrà tancada.

Com trobar els tions amagats?

- Un cop descarregada l'app Scope i triat el projecte Cerca el Tió, t'hauràs d'anar desplaçant per cada un dels espais on sabem que els tions s'han amagat.
- Quan arribis al lloc on es troba l'amagatall, passa la càmera del teu mòbil o tauleta per tot l'espai, cercant a davant, amunt, avall i als costats. El tió pot estar amagat a qualsevol lloc i només sortirà del seu amagatall quan enfoquis el lloc exacte on s'hi amaga!
- Fes una captura de pantalla. Et servirà com a prova de que has completat la cerca dels 5 tions necessaris per participar en el sorteig.

Per a informació més detallada de com fer servir l'aplicació mireu aquest tutorial 

Consells per als jugadors i les jugadores:

- Quan surtis a cercar els tions, després de descarregar l'activitat "Cerca el Tió!" a l'app Scope, mira bé les fotografies de les ubicacions on s'amaguen i activa la càmera amb la icona que apareix a l'app.
- Escaneja la zona que apareix a la imatge de mostra intentant que el que veus en pantalla sigui el més semblant possible a la imatge de mostra. El tió pot resistir-se a sortir però tingues paciència perquè acabarà sortint del seu amagatall!
- Tingueu en compte que les imatges de mostra s'han fet durant el dia. Si sortiu a cercar els tions quan ja no hi ha llum, no sortiran.

Si necessites més informació sobre aquesta activitat pots demanar-la a l'oficina de turisme en el seu horari d'obertura.

En aquest enllaç trobaràs les bases de participació en el sorteig

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina