01/12/2021

Un centenar de persones participen en la primera passejada del programa A cent cap als 100 celebrada a Sant Celoni

Prop de 100 persones provinents dels municipis de Torelló, Sant Pol, Badia del Vallès i Sant Celoni han participat aquest dimarts 30 de novembre a la passejada del programa A cent cap als 100 que organitza cada any la Diputació de Barcelona amb el suport dels ajuntaments, una proposta pensada per a la gent gran que permet conèixer la geografia de cadascun dels municipis del grup d'intercanvi i socialitzar amb persones d’altres indrets.

La passejada de Sant Celoni ha estat la primera que compartiran els caminaires de Sant Celoni amb els dels municipis del seu grup d'intercanvi, que enguany seran els de Torelló, Sant Pol i Badia del Vallès. La propera sortida serà el 26 de gener a Sant Pol, i posteriorment es faran les de Torelló i Badia del Vallès.

La caminada, d'uns 9 km en total, es va iniciar a Campins i va acabar a l'aparcament del Pavelló 11 de Setembre, passant per l'ermita de Sant Guillem i baixant pel GR-5. Han estat 3 hores d'esport, convivència i coneixença de l'entorn del municipi.

A 100-1A 100-2
A 100-3A 100-4
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina