12/01/2022

Oberta la preinscripció a dos cursos gratuïts de Formació Ocupacional sobre dinamització de lleure i necessitats educatives especials

L'Ajuntament de Sant Celoni ha rebut una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu per a impartir dos cursos gratuïts de Formació Ocupacional, dins de la convocatòria FOAP 2021. Ambdós cursos permeten l'obtenció d'un Certificat de Professionalitat, titulació oficial reconeguda per a l'exercici professional i que, a més, es pot convalidar amb mòduls de Cicles Formatius de Grau Mig o Superior. Els cursos són els següents:

  • lleureAtenció a l’alumnat amb necessitats educatives especials en centres educatius (Nivell 3). Necessari disposar de Batxillerat o CFGM per accedir-hi. Família professional Serveis socioculturals i a la comunitat.
    Més informació i preinscripció a aquest enllaç.
  • Dinamització d’activitats en el lleure educatiu infantil i juvenil (Nivell 2). Necessari disposar de l'ESO o Graduat Escolar per accedir-hi. Família professional de Serveis socioculturals i a la comunitat.
    Més informació i preinscripció a aquest enllaç.

Els cursos estan adreçats prioritàriament a persones en situació d'atur (DONO) o ERTO, però també el poden fer treballadors en actiu. S'impartiran a Sax Sala - Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny en horari de matins. La previsió és iniciar el primer d'ells a partir del mes de febrer.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina