19/01/2022

L'Ajuntament posa un marxa un programa per ajudar a reactivar els establiments comercials i de restauració de Sant Celoni

campanya comerç i restauracióLes diferents restriccions sobrevingudes per la crisi sanitària arrel de la Covid-19 han provocat davallades importants a nivell econòmic en el teixit empresarial del municipi, concretament els establiments comercials i de restauració. L'Ajuntament de Sant Celoni, conscient de la rellevància que aquest factor ha representat pels comerços i restauració del municipi, ha posat en marxa un projecte d’acompanyament i mentoratge amb l’objectiu de detectar millores a implementar en diversos àmbits com la tresoreria, control d’estocs, finançament, comercialització.

Des de l’Ajuntament de Sant Celoni us volem convidar a participar en el projecte pilot de reactivació de comerços i restauració de Sant Celoni, aquest és gratuït i el realitzarà per un expert consultor extern.

Us convidem a participar a la sessió informativa que tindrà lloc dimecres 26 de gener a les 13.30 h a Sax Sala. Si t’interessa, inscriu-te a aquest formulari.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina