30/03/2022

Una vintena de professors i orientadors de centres escolars del Baix Montseny participen en la xerrada Orientar en temps de crisi

xerrada formacióUna vintena de professors, tutors i altres professionals de l'àmbit de l'orientació educativa de centres escolars del Baix Montseny han participat aquest dilluns 28 de març en la xerrada virtual Orientar en temps de crisi, organitzada pel Servei municipal d'orientació per a joves RUMB amb la col·laboració i el suport de la Diputació de Barcelona.

Xerrada formacióL'objectiu de la xerrada és facilitar recursos i estratègies per acompanyar els alumnes en la primera tria d’itinerari educatiu tenint en compte la situació de canvis constants, agreujada per la crisi econòmica, social i sanitària, i posant una atenció especial en totes les conseqüències que ha tingut la pandèmia de la covid-19. La sessió ha estat dinamitzada per DEP Institut SL i ha comptat amb la participació de la directora de Comunitat i Desenvolupament de l’Ajuntament, Inés Balaguer Nadal, que ha donat la benvinguda als participants.

Aquest taller dona continuïtat a una sèrie d'activitats que s'estan duent a terme en col·laboració entre l'Ajuntament i la Diputació per reforçar l'orientació dels joves en les transicions educatives, i mirar de reduir la taxa d'abandonament escolar. Al llarg del mes de març i abril s’aniran desenvolupant altres xerrades i tallers destinats a joves, famílies i orientadors/es.

Més informació a:

Servei RUMB
Sax Sala – Centre de Formació, ocupació i Empresa del Baix Montseny
Telèfon 93 867 41 75
web: www.santceloni.cat/rumb

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina